Ποιοι είμαστε

21 χρόνια, φροντίζουμε για εσάς

Λίγα λόγια για Εμάς

Η EasyRental είναι μία άρτια οργανωμένη, Ελληνική εταιρεία μίσθωσης οχημάτων που ιδρύθηκε το 2003. Η εταιρεία μας ξεκίνησε ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση με όραμα να ξεχωρίσει προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους συνεργάτες της. Σήμερα, μετά από 21 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και διαρκούς εξέλιξης, η EasyRental έχει κατακτήσει μια εξέχουσα θέση στην Ελληνική αγορά και ανταγωνίζεται με ίσους όρους τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Οι δύο αρχικοί συνιδρυτές της EasyRental,  Γιώργος και Αντώνης Μπουρίκας,  θέσπισαν εξαρχής την ιδέα που μέχρι και σήμερα, μία γενιά μετά συνεχίζει να περιγράφει το τρόπο λειτουργίας μας:

“Κάθε συνεργάτης μας θα αντιμετωπίζεται προσωπικά, λαμβάνοντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε.”

Δίκτυο συνεργατών

Η φιλική, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργούμε και η αμεσότητα στην αντιμετώπιση εμποδίων, μας οδηγούν σε ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, από κάθε επιχειρηματικό κλάδο, όπως επίσης από καθημερινούς επαγγελματίες και ιδιώτες οδηγούς.

Σας ευχαριστούμε

0

Χρόνια Εμπειρίας

0

Ευχαριστημένοι Πελάτες

0

Μισθωμένα Αυτοκίνητα

0

Εξειδικευμένα Συνεργεία

Όραμα για το μέλλον

Βλέποντας την ζήτηση αυτοκινήτων leasing στην Ελλάδα συνεχώς να αυξάνεται, στην EasyRental οραματιζόμαστε το αυτοκίνητο ως μία υπηρεσία προσβάσιμη σε όλους. Εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να καταφέρνουμε να απλοποιούμε συνεχώς την καθημερινή εμπειρία της μετακίνησης για όλους τους συνεργάτες μας. Κατανοούμε τις ιδιαιτερότητες που έχει ο κάθε ένας ξεχωριστά και παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης που ανταποκρίνονται με ευελιξία στις ανάγκες των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών οδηγών.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις

Η πρόοδος στον χώρο της τεχνολογίας αλλάζει με ραγδαία ταχύτητα την έννοια της μετακίνησης δημιουργώντας ολοένα και πιο έξυπνα πράσινα αυτοκίνητα. Η ηλεκτροκίνηση αλλά και τα αυτόνομα αυτοκίνητα σιγά σιγά μπαίνουν στην ζωή μας καταλαμβάνοντας όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Στην EasyRental ακολουθούμε τις εξελίξεις παρακολουθώντας όλες τις νέες τεχνολογίες, ενώ ταυτόχρονα συμπορευόμαστε με αυτές, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας.

Στόχος μας στο προσεχές μέλλον είναι να καταφέρουμε να ψηφιοποιήσουμε μεγάλο κομμάτι των υπηρεσιών μας προκειμένου να πετύχουμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο το διάστημα ανταπόκρισης στα αιτήματά σας. Βεβαίως, παραμένουμε πάντα στο πλευρό σας με τους συμβούλους μας έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν προσωπικά.