Μάθετε πώς λειτουργεί το leasing για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Οδηγική απόλαυση με ευελιξία

Τί είναι το Leasing;

Το leasing με την EasyRental είναι ο σύγχρονος και έξυπνος τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου που σας απαλλάσσει από όλο το άγχος που συνεπάγεται η ιδιοκτησία του, είτε έχετε επιχείρηση, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Επιλέγοντας αυτοκίνητο και πληρώνοντας ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα απολαμβάνετε τα οφέλη ενός αυτοκινήτου ενώ παράλληλα εμείς αναλαμβάνουμε όλες τις ευθύνες και έξοδά που αντιστοιχούν στην κατοχή και συντήρησή του.

Έτοιμοι για Leasing;

Μόλις καταλήξετε πως το Leasing είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς, οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το πρόγραμμα που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει ευελιξία και ελευθερία καθώς σας δίνει την δυνατότητα να αλλάζετε αυτοκίνητο κάθε 3 με 5 χρόνια. Σε περίπτωση όμως που θέλετε να αγοράσετε το αυτοκίνητο στο τέλος της μίσθωσης, σας προσφέρουμε την επιλογή αυτή. Απλά ζητήστε μας προσφορά με δικαίωμα εξαγοράς στο τέλος της μίσθωσης.

Leasing χωρίς εξαγορά

Στην λήξη της μίσθωσης επιστρέφετε το αυτοκίνητό σας και αν το επιθυμείτε, συνεχίζετε με ένα καινούριο.

Πλεονεκτήματα:

easyrental-web-pws-leitourgei-pic1

Leasing με εξαγορά

Στην λήξη της μίσθωσης εξαγοράζετε το αυτοκίνητό σας σε προσυμφωνημένη τιμή.

Πλεονεκτήματα:

Η διαδικασία του leasing σε απλά βήματα

1

Βρείτε το αυτοκίνητο της επιλογής σας

Ανακαλύψτε το αυτοκίνητό σας ανάμεσα σε μία από τις προσφορές Leasing. Ανανεώνουμε συνεχώς τα αυτοκίνητά μας προκειμένου να βρίσκετε πάντα τα τελευταία μοντέλα της αγοράς. Ένας από τους έμπειρους συμβούλους μας θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων προκειμένου να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Εναλλακτικά, αν ήδη γνωρίζετε το αυτοκίνητο που ψάχνετε ενημερώστε μας και θα σας προσφέρουμε μία προσωποποιημένη λύση leasing.

2

Διαμορφώστε μαζί μας το πλάνο μίσθωσης

Αφού επιλέξετε αυτοκίνητο θα πρέπει να συνδιαμορφώσουμε το κατάλληλο για εσάς πλάνο. Κάνοντας leasing με την EasyRental εξασφαλίζετε πως το μίσθωμά σας θα περιέχει όλα τα τρέχοντα κόστη του αυτοκινήτου όπως συντήρηση, τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών κτλ. αλλά και μεικτή ασφάλεια. Μένει να αποφασίσετε τον αριθμό των χιλιομέτρων που καλύπτουν τις ετήσιες ανάγκες σας όπως επίσης και τους μήνες μίσθωσης (πχ 36 ή 48 μήνες). Αν το επιθυμείτε μπορούμε επίσης να διαμορφώσουμε το συμβόλαιό σας ώστε να περιέχει την εξαγορά του αγαπημένου σας αυτοκινήτου στην λήξη της μίσθωσης.

3

Ολοκληρώστε την παραγγελία του αυτοκινήτου σας

Μετά τη διαμόρφωση του πλάνου και προκειμένου να εγκριθεί η χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε τον απαραίτητο πιστοληπτικό έλεγχο. Η διαδικασία αυτή είναι απλή, και το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να μας προμηθεύσετε με τα απαραίτητα έγγραφα (μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω). Στην συνέχεια και αφού το πλάνο σας εγκριθεί μένει να υπογραφεί το έντυπο παραγγελίας το οποίο περιλαμβάνει τις ακριβείς λεπτομέρειες της μίσθωσης και η σύμβαση leasing η οποία θέτει τους γενικούς όρους της μίσθωσης. Είμαστε έτοιμοι να παραγγείλουμε το αυτοκίνητό σας!

4

Παράδοση αυτοκινήτου, οδήγηση με την EasyRental

Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας την ημέρα και ώρα που σας βολεύει. Ξεκινήστε να απολαμβάνετε την οδήγηση χωρίς επιπλέον άγχος. Οι σύμβουλοί μας είναι καθημερινά διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε ζήτημα και αν προκύψει. Στην λήξη του μισθώματος επιστρέφετε το αυτοκίνητό σας και μπορείτε να παραλάβετε ένα καινούριο.

Τι θα χρειαστείτε:

Συγκεντρώσαμε για εσάς όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστείτε για την μίσθωση του leasing αυτοκινήτου σας ανάλογα με την ιδιότητά σας.