Εξυπηρέτηση Οδηγών

Εξυπηρέτηση Οδηγών

Λειτουργώντας με επίκεντρο τον οδηγό

Γραμμή εξυπηρέτησης   210.61.22.550

Το αυτοκίνητο ως υπηρεσία

Στην EasyRental λειτουργούμε με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες επιχειρήσεων, επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών οδηγών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αυτοκινήτου μας έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας διαχείρισης ζητημάτων σε ολόκληρο τον κύκλο μίσθωσης του αυτοκινήτου.

Στην EasyRental θέλουμε να σας κρατάμε στο δρόμο. Για αυτόν τον λόγο δημιουργούμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing που εξασφαλίζουν την πλήρη και σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας με βάση τις προδιαγραφές των κατασκευαστών, την γρήγορη διαχείρηση ατυχημάτων και βλαβών στα χέρια του πιο έμπιστου δίκτυου συνεργατών, αλλά και την αντιμετώπιση των διαφόρων έκτακτων περιστατικών που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια μίσθωσης του αυτοκινήτου.

Υπηρεσίες που δίνουν αξία στην επιχείρησή σας

Father and son work at the auto service. Two mechanics work with the details of the car. Two mechanics dig under the hood of the car.

Η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητά μας

Στην EasyRental θέλουμε να είστε αλλά και να αισθάνεστε ασφαλείς, Για αυτόν τον λόγο:

Επιλέγουμε με προσοχή τους συνεργάτες μας προκειμένου να παρέχουμε άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Ενισχύουμε και αναπτύσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες After Sales υποστήριξης προς εσάς, βελτιώνοντας συνεχώς την οδηγική σας εμπειρία.

Φροντίζουμε ώστε να έχετε βοήθεια πάντα και παντού, επιστρατεύοντας την τεχνογνωσία μας στην διαχείρηση ατυχημάτων και βλαβών και παρέχοντας 24/7 οδική βοήθεια από την Hellas Service.

Συντήρηση και επισκευή

Επιλέγουμε με προσοχή τα πιο σύγχρονα και καταρτισμένα συνεργεία για την συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων μας σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.

Αλλαγή ελαστικών

Για τα αυτοκίνητά μας επιλέγουμε ελαστικά από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές παγκοσμίως. Σε όλα μας τα αυτοκίνητα περιλαμβάνεται δωρεάν αλλαγή ελαστικών. 

Διαχείρηση ατυχημάτων

Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα σας βοηθήσουν με αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση ατυχημάτων, αλλά βλαβών που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια μίσθωσης.

Διαβάστε το εγχειρίδιο οδηγού. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της EasyRental.

Μείνετε σε κίνηση

Κινηθείτε ασταμάτητα από σήμερα και για ολόκληρη την διάρκεια της μίσθωσης. Στην EasyRental σας παρέχουμε:

  • Δυνατότητα για αυτοκίνητο προσωρινής χρήσης μέχρι να έρθει η παραγγελία σας από την αντιπροσωπεία.
  • Αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας χρειαστεί να μείνει στο συνεργείο.