Επιστροφή Αυτοκινήτου

Γρήγορες διαδικασίες ακόμα και στην λήξη της σύμβασής σας

Ώρα για επιστροφή

Όταν λήξει η σύμβαση του μισθωμένου σας αυτοκινήτου έχει έρθει και η ώρα να το επιστρέψετε. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και βοηθήστε μας να ολοκληρώσουμε την διαδικασία επιστροφής του μισθωμένου σας αυτοκινήτου στον γρηγορότερο δυνατό χρόνο. Στην συνέχεια, καλέστε μας και ένας από τους συμβούλους μας θα σας κατατοπίσει με ακρίβεια σχετικά με το τί θα ακολουθήσει.

Γραμμή εξυπηρέτησης:

210.61.22.550

Επιστροφή, τι να προσέξετε:

Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να επιστρέψετε και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα που σας παραδόθηκαν όταν το παραλάβατε.

Ελέγξτε την λίστα με τα ενδεικτικά έγγραφα για να είστε σίγουροι πως δεν ξεχνάτε κάτι

Παράδοση του αυτοκινήτου σας

Όταν έρθει η στιγμή να παραδώσετε το αυτοκίνητό σας, επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να κανονιστεί η ώρα και ο τόπος παράδοσης.

Κεντρικά Γραφεία EasyRental

Ωράριο λειτουργίας: 9.00 – 16.00, Δευτ. – Παρ.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης, μένει να καταμετρηθούν τα διανυθέντα χιλιόμετρα για πιθανές αποκλίσεις από το προκαθορισμένο χιλιομετρικό όριο και να γίνει η αξιολόγηση της κατάστασης του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητό σας θα πρέπει να παραδοθεί με καθαρό το εσωτερικό και εξωτερικό του για να αξιολογηθεί με επιτυχία η κατάστασή του. Προφανώς, φθορές που οφείλονται στη συνήθη χρήση του αυτοκινήτου είναι φυσιολογικές και δικαιολογημένες. Ωστόσο, μεγαλύτερες φθορές θεωρούνται μη φυσιολογικές και είναι ευθύνη του οδηγού και για αυτές ενδεχομένως να υπάρξει κάποια χρέωση.