Συντήρηση Αυτοκινήτου

Υψηλές επιδόσεις με ασφάλεια

Ενημερωθείτε για την φροντίδα του αυτοκινήτου σας

Το αυτοκίνητό σας είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός και προκειμένου να λειτουργήσει τέλεια θα πρέπει και εσείς να το συντηρείτε ανάλογα. Η φροντίδα του αυτοκινήτου είναι ευθύνη του οδηγού,μην ανησυχείτε όμως, τηρώντας μερικούς απλούς κανόνες θα καταφέρετε να το διατηρείτε πάντα σε άψογη κατάσταση. Χωρίς πολύ κόπο μπορείτε να διασφαλίσετε οδηγική απόλαυση, μέγιστη απόδοση, αλλά και ασφαλέστερη οδήγηση.

Γραμμή εξυπηρέτησης:

210.61.22.550

Συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση του αυτοκινήτου σας

Ανατρέξτε στο βιβλίο συντήρησης του κατασκευαστή προκειμένου να ενημερωθείτε για την ιδανική διαχείριση της συντήρησης του αυτοκινήτου σας.

Συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση του αυτοκινήτου σας

Ο έλεγχος της καλής λειτουργίας του αυτοκινήτου σας είναι δική σας ευθύνη. Φροντίστε το αυτοκίνητό σας πραγματοποιώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα (και πριν από κάθε ταξίδι) μερικούς βασικούς ελέγχους.

Service, πότε είναι η ώρα;

Είναι εύκολο να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση. Οι οδηγίες του κατασκευαστή θα σας κατατοπίσουν με ακρίβεια για το πότε έχει έρθει η ώρα για service.

Επικοινωνήστε με την EasyRental τουλάχιστον 5 μέρες πριν τον προγραμματισμένο έλεγχο του αυτοκινήτου σας για να κλείσετε ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους μας συνεργάτες. Η τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας καλύπτεται πλήρως από εμάς.

Διαβάστε το εγχειρίδιο οδηγού για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Ελαστικά, «φορέστε» τα καλύτερα

Τα ελαστικά αποτελούν ζωτικής σημασίας παράγοντα της ασφαλούς λειτουργίας του αυτοκινήτου σας. Στην EasyRental φροντίζουμε για εσάς εξασφαλίζοντας ελαστικά υψηλών προδιαγραφών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την αλλαγή των ελαστικών σας με δικά μας έξοδα κάθε 45.000 χλμ.

Οδηγήστε με ασφάλεια προστατεύοντας τα ελαστικά σας και ελέγχοντας την πίεση του αέρα.