Γιατί το leasing με την EasyRental είναι η σωστή επιλογή

Εσείς ακόμα αγοράζετε αυτοκίνητο;

γιατί leasing
γιατί leasing

Με λίγα λόγια

Αναρωτιέστε, γιατί leasing; Κάνοντας leasing με την EasyRental οδηγείτε τα πιο σύγχρονα μοντέλα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, ενώ παράλληλα επωφελείστε από τις προνομιακές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Μπορείτε, έτσι, να συνδυάσετε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του αυτοκινήτου.

Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;

Συγκεντρώσαμε για εσάς ορισμένους από τους λόγους που καθιστούν το leasing την πιο συμφέρουσα πρόταση για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Επιχειρήσεις / Επαγγελματίες

1

Ενισχύστε την ανάπτυξη της επιχείρησή σας αποδεσμεύοντας κεφάλαια που αντιστοιχούν στην αγορά και συντήρηση του εταιρικού σας στόλου. Κάντε leasing με την EasyRental και αποκτήστε το αγαπημένο σας αυτοκίνητο με 0% προκαταβολή και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα.

2

Κινηθείτε άνετα και ασταμάτητα, με πλήρη συντήρηση και μεικτή ασφαλιστική κάλυψη, χωρίς άγχος για τα αυτοκίνητα της επιχείρησής σας. Η EasyRental αναλαμβάνει το κόστος και την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει κατά την χρήση του αυτοκινήτου.

3

Μην ανησυχείτε άλλο για το αν θα επιλέξετε το κατάλληλο αξιόπιστο συνεργείο. Στην EasyRental επιλέγουμε προσεκτικά τους πιο έμπιστους συνεργάτες που διασφαλίζουν την άμεση και ποιοτικότερη συντήρηση των αυτοκινήτων μας.

4

Ακόμα και αν το αυτοκίνητό σας χρειαστεί να μείνει στο συνεργείο, η EasyRental σας παρέχει άμεσα αυτοκίνητο αντικατάστασης.

5

Σταματήστε να ανησυχείτε για έκτακτα περιστατικά και δαπάνες στην συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Κάνοντας leasing με την EasyRental χρειάζεται μόνο να υπολογίσετε στα έξοδά σας ένα μηνιαίο, σταθερό μίσθωμα και τα έξοδα για τα καύσιμα, καθώς εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα, από την αγορά μέχρι την πώληση του αυτοκινήτου.

6

Αποφύγετε τις μεγάλες αναμονές έως ότου λάβετε το νέο σας αυτοκίνητο. Στην EasyRental σας προσφέρουμε αυτοκίνητο άμεσα και για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να φτάσει η παραγγελία του καινούριου σας αυτοκινήτου. Για να μπορείτε να κινείτε την επιχείρησή σας από σήμερα.

7

Επιλέγοντας leasing μπορείτε να ανανεώνετε τα αυτοκίνητα του εταιρικού σας στόλου κάθε λίγα χρόνια, προσφέροντας στην επιχείρησή σας τους πόρους για να συνεχίζει να εξελίσσεται.

Και το πιο σημαντικό, το μίσθωμα λαμβάνεται ως έξοδο της επιχείρησή σας!

Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;

Υπολογίστε τις δαπάνες

Ωραία, επιλέξατε το αυτοκίνητο που σας αρέσει, υπολογίσατε ένα μεγάλο αρχικό ποσό για την αγορά του, καθώς επίσης και τα βασικά έξοδα όπως τόκοι, έξοδα ταξινόμησης, ασφάλεια κτλ.

Υπολογίσατε, ωστόσο, άλλες δαπάνες όπως τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών και έξοδα service; Έχετε, επιπρόσθετα, προσμετρήσει όλες τις απρόβλεπτες δαπάνες που μπορεί να προκύψουν λόγω παλαίωσης και ζημιών;

Κάνοντας leasing με την EasyRental αφήνετε όλες τις απαιτητικές και απρόβλεπτες διαδικασίες που αφορούν την χρήση και ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου στα έμπειρα χέρια των ειδικών. Παράλληλα, εσείς απολαμβάνετε την οδήγηση και την ευχαρίστηση που σας χαρίζει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

γιατί leasing